Una micona de ...

Un dia, unes petites formiguetes van decidir juntar les seves habilitats per fer coses molt mones. Van decidir que cadascuna tindria la seva caseta però que de tant en tant ajuntarien les seves idees. Quan les possessin en comú formarien "pessics de colors". Doncs res, aquí teniu unes petites mostres d'elles i d'altres bitxets del regne. Esperem que us agradin.

dilluns, 8 d’octubre de 2007

Benvinguts!

Hola!
Ens presentem com cal: som la Xènia i la Patrícia i, tot i que venim de móns molt diferents, ens agrada fer detalls a mà utilitzant la nostra imaginació.
La nostra primera experiència firal va ser a la 1ª fira d'artistes a Sant Boi l'estiu del 2.006 que és on ens vam conèixer. Posteriorment en vam fer una a la Granadella, prop de LLeida, on vam repetir aquest estiu passat.
La nostra intenció és informar-vos dels llocs on anirem a vendre i d'altres artistes que ens agraden aquí al costadet de la pàgina. Però sobretot, volem continuar amb les nostres il·lusions de que tothom conegui les nostres creacions i que s'enamorin d'elles. I clar, que ens les comprin!
De totes maneres, cadascuna de nosaltres ha fet el seu propi blog i així veureu millor el que fem.
Doncs res, només ens queda dir "passeu, passeu"

1 comentari:

DaeConE ha dit...

Yo compro! Yo compro! Si es necesario rehipoteco mi casa!